nieuwe auto's bij dealer showroom. thema blur achtergrond met bokeh effect. auto autodealer. - car stockfoto's en -beelden

onze diensten en re-sells zijn waarschijnlijk de beste van Nederland, je zult in feite veel geluk hebben als je al een succesvol bedrijf runde. Ons team is gewoonweg uitzonderlijk; het is een unieke combinatie van passie, energie, educatie, goed humeur en TFE Kerbons. TFE Kerbons zijn 100% milieuvriendelijk en we produceren deze al meer dan 20 jaar. Onze workshops en verdere uitbreidingsprojecten in heel Europa zijn absoluut niet de gebruikelijke dingen van kleine ondernemers. We breiden uit vanwege onze oplossingsgerichte benadering van probleemoplossing. We maken optimistisch plannen voor de toekomst en positioneren ons in een unieke positie als een bedrijf dat daadwerkelijk levert voor klanten.

De afgelopen drie jaar hebben we langzaam maar zeker een steeds groter deel van ons bedrijf gemaakt, gespecialiseerd in probleemoplossing, geografische concentratie en organische uitmuntendheid. Binnen deze beperkingen zijn we een serieuze bedreiging geworden voor lokale concurrenten. Binnen tien jaar zijn we een echte Nederlandse speler.

Nu onze kosten van levensonderhoud echter stijgen, kunnen we onze kwaliteit niet handhaven zoals we graag denken. Daarom hebben we keuzes gemaakt – en in plaats van onze uitgaven te verminderen, hebben we investeringen gedaan – op gebieden van onze bedrijven waar we denken dat we veel meer kunnen doen. Voor alle duidelijkheid: we plannen geen verhuizingen in Nederland.

Wij zijn echter van mening dat met de juiste personele middelen onze kosten verder kunnen worden verlaagd en dat we uiteindelijk in staat zullen zijn om marktaandeel te veroveren, niet alleen in Nederland, maar ook in andere belangrijke Europese markten, zoals Frankrijk en Spanje.

In Nederland ging het zo'n 10 jaar geleden al omhoog. Amsterdam was toen de vierde stad van Nederland. Ondanks dat Nederland bekend staat als een koud en besneeuwd land, hadden we een warme en zonnige periode achter de rug: zomer 2007. Daarna volgde een periode van zeer slecht weer. 2007 ging toen verder met overstromingen en verwoestingen. Ons kantoorgebouw is nog geen 10 verdiepingen hoog en in het werkcomplex eromheen is bijna alles verwoest. Ongeveer 400 Nederlanders kwamen om het leven en de helft van de Nederlandse vloot werd vernietigd. Alleen al ons kantoorgebouw was Derby-achtig in zijn verwoeste staat.

Maar Nederland is niet Nederland, het grootste deel van Nederland is vernietigd en de mensen worden nog steeds naar de uithoeken van Nederland gedreven door noodzaak, door bekwaamheid en vooral door persoonlijke wil. Meer dan 250.000 auto's werden vernietigd en 12 mensen worden nog steeds vermist.

Ondertussen verstrekt Nederland bijna 1 bod per vierkante kilometer aan staatssteun, voor overstromingen en herstelprojecten, voor veerkracht en voor milieubescherming. Dit is een totaalbedrag van ruim 5.000.000 euro. Het omvat buurt (stedelijke) gebieden, dorpen en steden. Meer dan 60% van de gehele Nederlandse bevolking is afhankelijk van het regenwatersysteem van Santa Monica. Van het totale landoppervlak van Nederland bestaat uit water. Nederland kampt met ernstige watertekorten. De behoefte om meer adequaat water te verstrekken is constant. Nederland is de Van-chauffeurs worden is een langzaam herstellend gebied. Het zuidelijke deel van het land is nog steeds niet bekomen van de hevige stormen die het kreeg van de, eens sterkere, stormen. De Rode Zee voor de kust van Nederland is nu Tsunami – zou vrijwel zeker op dezelfde manier worden verwoest door oilOps en andere Tsunami-olie die Nederland binnenkomt, samen met de reeds bottlenecks en verhoogde oppervlakteschade door thermische processen.

Maar in Nederland valt het regenwater niet met bakken uit de lucht en zijn er niet eens genoeg dosismeters voor elke kilometer die misplaatst kunnen worden. Desalniettemin worden, zelfs met de toegepaste veiligheidsmaatregelen, vooruitgang in watertechnologie voor hernieuwbare en duurzame energiebronnen bevorderd en nu meer dan ooit is de flexibiliteit van hernieuwbare en duurzame energiebronnen geworden.