Gratis stockfoto met 20, aankoop, achtergrond

samengevat:

54% van de auto's die we repareerden waren meer dan 12.000 km versleten.

Alle door ons gerepareerde auto's waren nieuw gekocht bij de fabrikant en hadden een actieradius van meer dan 12.000 km

Alle reparaties werden uitgevoerd in onze werkplaatsen met gebruikmaking van de juiste apparatuur en de juiste materialen.

De lokale Austinite gecertificeerde monteurs repareerden de auto's in onze werkplaats met behulp van de juiste materialen, en de resulterende offerte was 7,5% onder de Laagste Autoverzekering.

U kunt eigenaar zijn van een gloednieuwe of gebruikte auto en denken dat u volledig gedekt voor eventuele reparaties die zich kunnen voordoen. Non eigenaar autoverzekering zal u dezelfde dekking te geven tegen een nachtmerrie kosten.

Zelfs als u een uitgebreide verzekering en dacht dat alles is gedekt, check out wie is gedekt in het geval van diefstal, een brand of onvoorziene omstandigheden.

Wij bieden een 24 uur hulplijn voor noodgevallen en bieden ook dekking voor persoonlijk letsel en levensverzekeringen.

Alle gereedschappen en standaardreparaties zijn beschikbaar voor de bezoekende chauffeur, die er gebruik van kan maken, zelfs als er niet met de eigen auto wordt gereden. Dit omvat ook een uitbreiding van het gereedschap, waarmee u de reparaties kunt uitvoeren die u nodig hebt in geval van schade aan uw huurauto.

Als u ervoor kiest om een huurauto te huren, waarom dan niet ook een tijdelijke Europese dekking wanneer u de auto huurt? De concurrentie is hevig met verzekeringsvergelijkingssites en u geld besparen is zo eenvoudig als het toevoegen van uw gegevens om gedekt te zijn.

Waarom onderzoekt u niet de optie van het huren van een auto met inboedelverzekering inbegrepen. Het is allemaal te maken met de manier waarop u de auto te gebruiken in plaats van alleen wat het wordt gebruikt voor. Aangezien u de auto misschien niet zo veel gebruikt, kan dit u eigenlijk besparen op uw verzekeringspremie.

Voordat u boek huur dekking, erachter te komen of u in aanmerking komt voor de 'nieuw voor oud' dekking. Alle autoverhuurbedrijven wijzigen hun prijzen op basis van hun underwriting richtlijnen. Als u een polis heeft die nieuw voor oud uitkeert, kan het de moeite waard zijn om een polis af te sluiten die de kosten kan verdubbelen.

Vergeet niet wanneer u rond te shoppen voor de dekking dat als de kosten onbetaalbaar is en het eigen risico is enorm kan het de moeite waard te betalen voor de dekking om te beginnen met. Het betekent dat als je nodig hebt om een claim te maken, kon je claim voor de kosten van het eigen risico en niet geconfronteerd met een eigen risico boete op alle.