Niettemin, de belangrijkste vraag die u waarschijnlijk heeft is “Waarom kan ik het niet zelf doen?” Voor de meeste mensen is het leren wrappen van een auto een beproeving en kijkend naar degenen die het zelf hebben gedaan, zouden ze het hoogstwaarschijnlijk een karwei vinden.

Je moet voorzichtig zijn bij het kiezen van de juiste auto wrap bedrijf. Terwijl tal van bedrijven bieden car wrap programma’s, slechts een paar hebben de mankracht om dit te doen. Als u één van deze bedrijven kiest die niet over de mankracht beschikt, wees dan bereid om zware commissies te betalen, vaak tot 50 per voertuig, en om te tekenen voor maandelijkse of driemaandelijkse verzendingsupgrades. De meeste van de bedrijven die de dienst aanbieden hebben wel de middelen om dit te doen, maar als je een car wrap wilt die gegarandeerd is, probeer dan een aantal van die getuigenissen te krijgen en wees er zeker van dat ze een pro-actieve benadering van wrap productie hebben.

Aftermarket car wrap coating programma’s zijn slechts zo goed als de kwaliteit van de voertuig wrap.

ER ZIJN OVERAL soorten van programma’s die er zijn. Jammer genoeg worden veel van dezelfde producten geadverteerd en verkocht, met schijnbaar weinig zorg die wordt genomen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product niet aan een onwetend publiek wordt verkocht. Ik zit al meer dan 20 jaar in het bedrijfsleven en waarschijnlijk heb ik meer inferieure producten gemaakt en/of verkocht dan me lief is. Ik ben zeker dat er 1000’s van bedrijven zijn die niets dan verontschuldigingen maken, nooit zelfs één enkel voertuig nog verscheept hebben, en nooit één enkele klant gehad die hun chequeboek opent. Het probleem dat ik zie is dat de Wegpatrouille niet zeer kieskeurig over mensen schijnt te zijn rondrijdend met inferieure producten op hun auto. En, ze lijken niet erg geïnteresseerd in het onderzoeken van kleinere bedrijven, die misschien wel in de juiste staat, of op de juiste wegen opereren.

De Highway Patrol is geïnteresseerd in grote bedrijven, fabrikanten, dealers en andere bedrijven die hangers, meterlezers en meterverzamelaars in dienst hebben (mensen die helpen bij de beoordeling van schade door auto-ongelukken voor verzekeringsmaatschappijen die eerlijk willen afrekenen voor onderschatte schade), ook al houdt de Highway Patrol er niet van dat ze het woord “inerven” gebruiken wanneer ze om hulp vragen. In plaats daarvan vragen ze meestal het beltype “inerven.” Wanneer u hen belt vragen zij u om het VIN, dat u samen met sommige andere stukken van informatie zoals uw naam en telefoonnummer ook voorlegt. Wanneer ze uw identiteit hebben geverifieerd, kunnen ze uw oproepen beantwoorden of ophangen en een ander nummer proberen.

Een geregistreerde en authentieke gecertificeerde sleepwagen bedrijf is veel gemakkelijker op het milieu en zal niet een grote last voor u financieel Spreken van de Highway Patrol, als je belt vanaf die locatie, kunnen ze niet ophangen meteen, want ze zijn waarschijnlijk nog steeds proberen om een perfecte speler te vinden om die bestelling te vervullen. Als uw accu leeg is en u een sleepwagen nodig hebt, kunt u een uur of langer wachten, dus hang meteen op, ook al is het midden in de nacht. Het belangrijkste deel van het identificeren van een goed bedrijf is het vinden van hun verzekeringsdekking. Aangezien de meeste van de sleepwagen bedrijven zijn niet eens verplicht om lading verzekering zelf te dragen, wil je misschien die waarde af te strepen van uw lijst. Sommige doen het op hun eigen en sommige vereisen een aankoop van lading verzekering voordat ze zullen passeren u rechts langs.

Weer andere bedrijven vertellen je dat ze zullen betalen voor je verloren kilometers, dus streep die ook af. De verzekering prijzen kunnen zelfs worden gespreid over een jaar, afhankelijk van de tijd van het jaar en de afstand die u werden getrokken over. Nogmaals, dit is iets dat je zult willen afkruisen van uw lijst, het hebben van het niet een factor in uw beslissing.

Wanneer u hebt geïdentificeerd een paar plaatsen om te trekken over en doen wat controle op de prijzen en diensten, overweeg dan het samenstellen van een prijs voor een paar verschillende citaten. De meeste van hen zal gratis zijn en sommige kunnen zelfs in rekening brengen. Immers, wanneer u niet betaalt het kost geld om de auto te trekken over hoe dan ook, moet geen van deze citaten nodig zijn.