Tt, Woman, Funny, Freak, Moped, Old-Fashioned, Humour

In 2007 bracht Volkswagen zijn eerste door wind aangedreven scooter uit, de swipe card powered scooter (PCS). Sindsdien zijn ze vergezeld door andere fabrikanten in deuancooportungment. Waarom genoegen nemen met iets dat je niet veel goeds zal doen? Kom maar!

Scooters zijn VW's manier om zijn naam op de wereldwijde markt te krijgen. Al in 1989 experimenteert het autobedrijf met een lijn PCS (personal transport scooters) voorzien van originele VW kleppendeksel en andere onderdelen. Later introduceerde het het cabriolettype, dat ook wel de Microbus wordt genoemd. De VW Cabriolet is uitgerold in verschillende carrosserievarianten, elk met een onderscheidende look en feel. Het is mogelijk om een ​​VW-scooter aan te passen aan zijn specifieke behoeften en eisen. Als iemand bijvoorbeeld een scooter met voetaandrijving wil, kan hij een standaard scooter kopen, de FX75. Voetscooters zijn echter moeilijk te hanteren en daarom hebben ze geen bijbehorende draagtas en rugzak nodig.

De voet-aangedreven scooters zijn echter hand-me-down modellen. Ze behoren niet tot de theonomische of de elegantieklasse van scooters. Ze zijn een must voor Belgische Volkswagen-bezitters, want ze zijn niet alleen goedkoop, maar bieden ook het gevoel van autorijden. Er zijn verschillende modellen om uit te kiezen, te beginnen met de sportief ogende, geborstelde, achterom bereden chromen bromfiets, dan door de elegant klinkende maar enigszins verkleinde verchroomde tweemotorige kinderen of tot aan de gestripte en sportieve look van de Fluge.

Geloof het of niet, scooters zijn nog logischer wanneer ze niet alleen worden gebruikt als een manier om lokaal te reizen, maar ook voor langere afstanden. Een korte scooterrit is misschien precies wat de dokter heeft voorgeschreven voor een scheikundelab waar je luide uitlaatgassen, natte wortels en gegroefde schoenen moet vermijden. Reizen over lange afstanden met een PCS kan spannend en leuk zijn, op voorwaarde dat men voldoende vertrouwen heeft in de bediening.

Een nieuwe of gebruikte scooter kopen bij een van onze dealers is een verstandig idee. Onze dealers bieden niet alleen een geweldige persoonlijke service, maar ook betaalbare deals voor zelfs de nieuwste Volkswagen-modellen. Met prijzen vanaf slechts een paar honderd dollar, zijn onze Volkswagen Wagons de perfecte oplossing voor tieners die op een goedkope manier nat willen worden. Ons vriendelijke en behulpzame verkooppersoneel staat ook klaar om al uw vragen over het gebruik van het apparaat voor op reis te beantwoorden. Met eventuele problemen en advies wordt rekening gehouden bij het kiezen van de voor u perfecte gebruikte Volkswagen.